highlights in bernheze

Kom shoppen of zweefvliegen in Nistelrode, ga op avontuur in De Maashorst of kom ontspannen langs de Aa. Bernheze bevat voldoende ingrediënten voor een leuke dag uit. Wat je nu echt gezien moet hebben? Deze highlights helpen je op weg.

Ontdek de Heerlijkheid Heeswijk-Dinther

Het kasteel, de molen, de museumboerderij en de abdij presenteren de lange historie van deze Brabantse Heerlijkheid. Bezoek ze alle vier.

Kom zweefvliegen in Nistelrode

Wil je het echte gevoel van vrijheid ervaren? Ben je opzoek naar die ultieme kick? Kom vliegen bij Aeroclub Nistelrode: een unieke beleving voor jong en oud.

Bezoek shopwalhalla Van Tilburg

Met meer dan 600 toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg Nistelrode hét adres voor de shopaholic. Kom jij winkelen in de grootste modewinkel van Nederland?

Ontspannen langs de Aa

Of je nu wandelt, fietst of vaart, een bezoek aan rivier de Aa is altijd een succes. Geniet van de prachtige uitzichten en ontspan.

Fietsen en wandelen in Bernheze

De dorpen in Bernheze hebben allemaal hun eigen verhaal. Combineer dat met de prachtige natuur in de omgeving en creëer jouw ultieme wandel- of fietstocht.

Op pad met Natuurcentrum De Maashorst

Vanuit Natuurcentrum De Maashorst duik je zo het oergebied van Brabant in. Spot de wilde grazers, verken de bijzondere natuurparels en ontdek de eeuwenoude oerschatten!