bezoek beekdal de aa

Het Beekdal de Aa bij Heeswijk-Dinther heeft een loop van 5 kilometer tussen de Kilsdonkse Molen en het natuurgebied rondom kasteel Heeswijk. De rivier de Aa zelf is veel langer en strekt van ’s-Hertogenbosch tot Boekel. Van landwinkel en alpacafarm tot terras en molen, er is voldoende om te ontdekken langs de Aa.

Arrangementen in het Aa-dal

Combineer een bezoek aan de verschillende Aa-landers en stel je eigen arrangement samen. Pluk bloemen of fruit, ontmoet de boerderijdieren, drink een lekker drankje op het terras of proef écht ambachtelijk boerenijs.

Wie zijn de Aa-landers?

Voor leuke uitjes aan de Aa, ben je bij Aa-landers aan het juiste adres. Accommodaties, horeca, recreatie, alle groepen zijn vertegenwoordigd. Samen verzorgen zij jouw dagje uit.

Fietsen en wandelen in het Aa-dal

Prachtige routes vol bijzondere plekjes, dat zijn de fiets- en wandelroutes langs de rivier de Aa. Kom jij genieten van de rivier en het groen?Bezoek het Aa-dal

Wil jij alles weten over het beekdal van de Aa? Kun je niet wachten om de loop van de rivier zelf te verkennen? Bezoek de website van Aa-land en laat je inspireren! 

Ga naar de website