De Aa
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Literair festival Het VerhAal

Literair Festival het VerhAal bestaat uit een wandel-en fietsroute langs de Aa tussen de bibliotheek van Veghel en de Kilsdonkse Molen in Hees…

Lees verder

Literair Festival het VerhAal bestaat uit een wandel-en fietsroute langs de Aa tussen de bibliotheek van Veghel en de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther met vele verrassende acts: schrijvers, vertellers, dichters, zangers, dansers, muzikanten, kunstenaars. Op alle mogelijke manieren wordt een verhaal verteld. Het VerhAal verbindt cultuur en natuur met de Aa als leidraad. Naast het thema Verhalen wordt tijdens deze derde editie speciale aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Dit jaar is er voor het eerst ook een programma op de zaterdagavond met de bekendmaking van de gemeentedichters van Meierijstad en Bernheze. Met muzikale begeleiding van diverse plaatselijke artiesten. Het hele programma op de route van ca. 6 kilometer is gratis toegankelijk, dankzij diverse fondsen en sponsoren en dankzij de medewerking van de beide gemeenten, Meierijstad en Bernheze. De organisatie is in handen van de Bernhezer Kunstkring, De Compagnie Veghel, De Bibliotheken van Meierijstad en Bernheze en De Kilsdonkse Molen.

Zaterdag 17 augustus
Bekendmaking gemeentedichters Bernheze en Meierijstad met optredens van diverse muzikanten. 19.00 – 00.00 uur Langs de Aa | toegang via Kilsdonkse Molen

Zondag 18 augustus
09.00 – 19.00 uur Literair festival Het VerhAal, wandel- en fietsroute langs de Aa tussen Veghel en Heeswijk-Dinther met kunstzinnige verrassingen.

De organisatie is in handen van Bernhezer Kunstkring, Kunstgroep De Compagnie, Bibliotheken van Heeswijk-Dinther en Veghel, Kilsdonkse Molen.

Lees minder

Contact

Adres:
De Kilsdonkse Molen
De Kilsdonkse Molen
Kilsdonkseweg 4
5473 KK Heeswijk Dinther
Plan je route

Locatie