welkom in vorstenbosch

Vorstenbosch is het dorp waar iedereen mee doet, de mensen zeggen er niet snel: ‘Nee’. Het is het dorp waar de bronzen mulder de wacht houdt en waar de markante kerktoren en de opgeknapte molen de skyline vormen. Ook knuffelen met alpaca's en gezellig neerpploffen bij een cafétje, is zeker de moeite waard. Ontdek het in Vorstenbosch!

Molen Windlust Vorstenbosch

Waar Nederland vroeger vol stond met molens, zijn ze tegenwoordig erg uniek. Bernheze telt drie molens, waaronder Molen Windlust Vorstenbosch.

Ontdek de molens in Bernheze

highlights van vorstenbosch

Bedafse Bergen

Wandel over de kronkelpaadjes tussen de oeroude bomen door. Tuur over de zandbergen en kijk toe hoe de kids hutten bouwen en van de duinen roetsjen. Ook leuk: verken Bedaf te paard!

© TRV bernheze

Eten en drinken

In Vorstenbosch vind je gezellige cafés en terrassen. Lunchen, dineren of gewoon gezellig borrelen, in Vorstenbosch kun je zeker terecht.

Fietsen en wandelen

Vorstenbosch is het bruisende hart van waar je fietsend, lopend of varend de Leijgraaf, Bedaf en De Maashorst verkennen kan. Met welke route begin jij?

© Alpacafarm Vorstenbosch

Alpacafarm Vorstenbosch

Een wandeling met alpaca’s van Vorstenbosch naar het uitgestrekte natuurgebied is een unieke ervaring voor jong en oud. Maak tijdens de wandeling kennis met de alpaca’s en hun bijzondere wol. 

blijf slapen in vorstenbosch - voor welke accommodatie kies jij?