welkom in nistelrode

Nistelrode is de kern waar fietsers afstappen ‘vur un kouw pilske op un wèrrem plein’. Een plek waar je kunt stijgen tot grote hoogtes, bijvoorbeeld in een zweefvliegtuig. Het is een kern, die zeer geliefd is bij shopliefhebbers, maar ook door natuurfanaten. Waar je ook van houdt, Nistelrode voelt vertrouwd. 

Shoppen bij Van Tilburg Nistelrode

Met meer dan 600 merken onder één dak, is Van Tilburg Nistelrode het adres om te shoppen tot je erbij neervalt.

Kijk lekker rond, geniet van een kop koffie en laat je adviseren door de kenners. Vermaak je in de grootste modewinkel van Nederland.

Bezoek Van Tilburg Nistelrode

op de kaart is het nistelrode. voor ons is het nisseroi.

highlights van nistelrode

Molen Windlust Nistelrode

Waar Nederland vroeger vol stond met molens, zijn ze tegenwoordig erg uniek. Bernheze telt drie molens, waaronder Molen Windlust in Nistelrode.

Zweefvliegen

Vlieg je mee met een van de ervaren vliegers of ga je zelf op cursus? Waar je ook voor kiest, bij Aeroclub Nistelrode kun je zeker terecht.

Menzeltunnel

Twee met kunst versierde tunnels vormen de toegangspoorten van Het Loo en Nistelrode naar De Maashorst. 

Fietsen en wandelen

Bij de Peelrandbreuk vind je wijstgronden, hooggelegen, drassige gebieden, waar het ijzerrijke grondwater als kwel omhoog komt. In Europa zijn deze wijstgronden erg uniek. Dit, en meer vind je tijdens jouw fietstocht of wandeling in Nistelrode.

© Rian van Griensven

Natuurcentrum De Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst vormt vanuit Nistelrode hét startpunt voor jouw avontuur in het oergebied van Brabant.

Eten en drinken

In Nistelrode vind je gezellige terrassen en sfeervolle restaurants. Ontbijten, lunchen, dineren of gewoon gezellig borrelen, in Nistelrode ben je aan het juiste adres.

blijf slapen in nistelrode - Voor welke accommodatie kies jij?