welkom in heeswijk-dinther

Beleef de Heerlijkheid Heeswijk-Dinther, vaar met een fluisterboot over de Aa, geniet van een voorstelling in het openlucht theater of verken de prachtige groene natuur. In Heeswijk-Dinther komen natuur en cultuur als geen ander samen.

Bezoek de Heerlijkheid Heeswijk-Dinther

De Heerlijkheid van Heeswijk-Dinther bestaat als sinds de Middeleeuwen.

Samen presenteren Kasteel Heeswijk, de Meierijsche Museumboerderij, de Abdij van Berne en de Kilsdonkse Molen de lange historie van deze Brabantse Heerlijkheid.

Kom jij een duik nemen in het rijke verleden?

Bezoek de Brabantse Heerlijkheid

highlights van heeswijk-dinther

Klimmen in de Heeskijk

Beklim uitkijktoren Heeskijk en geniet van het uitzicht over het bosrijke gebied van Bernheze.

Ontspannen langs de Aa

Het Beekdal de Aa bij Heeswijk-Dinther heeft een loop van 5 kilometer tussen de Kilsdonkse Molen en het natuurgebied rondom Kasteel Heeswijk. Kom jij het beleven?

Eten en drinken

In Heeswijk-Dinther vind je gezellige terrassen en sfeervolle restaurants. Lunchen, dineren of gewoon gezellig borrelen, in Heeswijk-Dinther ben je aan het juiste adres.

Natuurtheater De Kersouwe

Luister in het warme zomerzonnetje naar je favoriete band of droom weg bij een leuke theatervoorstelling. Bij Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther is het mogelijk.

Dier & Tuin Weide

Trek eropuit met het gezin. Heerlijk, een stukje wandelen over het ontdekpad om daar verschillende dieren, insecten en natuur tegen te komen.  De kinderen vermaken zich opperbest.

Fietsen en wandelen

Vanuit Heeswijk-Dinther kun je eindeloos fietsen en wandelen in de natuur. Waai uit langs de Aa, verdwaal in de bossen of leer meer over de historie van Bernheze.

blijf slapen in heeswijk-dinther - Voor welke accommodatie kies jij?