boergondisch streekdiner

Een Boergondisch streekdiner, dat klinkt zo gek nog niet! Ook bij  't Pumpke deelden ze die mening. Speciaal voor de producten zette het eetcafé een diner met streekproducten op tafel. (H)eerlijk en verantwoord genieten. Ben jij benieuwd wat er gemaakt werd en met welke producten je zelf zo'n maaltje op tafel zet? Je leest het hier.


Vandaag op 't Streekmenu

Voorgerecht
Carpaccio van het Nisserois Brandrode Rund
Chorizo van het Maashorst Varken & Maashorst speltbrood.

Hoofdgerecht 
Gestoofde varkenswang van Maashorstvarken
Nisserois Brandrode runderhaas met truffjus
Gemarineerde Kippendij van Kipsalon Bernheze
Aardappelen pompoenpuree met gebakken bospaddenstoelen van Heerkens

Nagerecht
Riets appelgebak van Van Mook met walnotenijs, karamelsaus en slagroom

Ontdek meer over het menu

zelf je streekmenu maken? - De ingrediënten vind je hier.